Loading...

Zorgverzekering Geertruidenberg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Geertruidenberg. Veel gekozen partijen zijn Menzis, VGZ, OHRA, CZ, FBTO. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om de huidige verzekering goed door te nemen. Matcht jouw actuele zorgverzekering nog met jouw situatie? Via de scherpe zorgvergelijker kan men nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende verzekeringen als bijv. manuele therapie + fysiotherapie. De overstap is binnen mum van tijd geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Feiten zoals Spoedeisende zorg en Zorgaanbieders zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van De Amersfoortse of Ohra tot bijv. DSW en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van de zorgvergelijker bekijk je snel en probleemloos een geschikte verzekering die past bij alle zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Hier bekijk jij praktische informatie over de eigen risico, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Erp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Geertruidenberg? De premies van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis verschilt per persoon. De vergoeding wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via onze vergelijker – met handige zoekfuncties – tref je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-geertruidenberg


De beste zorgpolis in Geertruidenberg?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Delfstrahuizen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina tref je enkele aspecten die van belang zijn. Met deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorginstellingen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor onder andere Alcoholvergiftiging of Gonorroe, echter ook Poliomyelitis en Stralingsziekte. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar een stuk minder zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Geertruidenberg) of soms een onderwijsinstelling. Je ontvangt korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Geertruidenberg?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Geertruidenberg of rondom deze plaats. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler via internet. Hierna tref jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. zes per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. De Amersfoortse polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Geertruidenberg?

De basisverzekering betaalt de meeste zorgkosten in Geertruidenberg. Daarmee ben je standaard verzekerd voor o.a. Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek en Verloskundige zorg, Logopedie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de kleine letters van jouw actuele modules en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar vind jij enkele algemene zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Geertruidenberg wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: loop na of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Geertruidenberg. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Geertruidenberg? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Geertruidenberg moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Er zijn nog meerdere zorgbedrijven in de regio Geertruidenberg. Bijvoorbeeld: logopedie, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie of stoppen met roken, audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie. De vergoedingen wisselen nogal bij De Goudse of ONVZ. Controleer de condities van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgverzekering Anticonceptiestaafje.

Verzekeringskantoor in Geertruidenberg

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak omtrent de zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Geertruidenberg. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist helpt jou omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige checkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Geertruidenberg