Loading...

Zorgverzekering Geerdijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Geerdijk. Dit kan o.a. naar CZ, OHRA, VGZ, Achmea, FBTO. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Past de afgesloten polis nog met jouw situatie? Via de praktische zorgvergelijker kan iedereen nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld kraamzorg + orthodontie. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is best moeilijk. Begrippen als Diagnose Behandelcombinatie + Zorgpolis zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of Kiemer tot aan FBTO en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via onze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en probleemloos een goedkope verzekering die matcht met de zorgwensen. Is het lastig? Op onze website bekijk jij makkelijke info aangaande de basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Lees ook alles over Erm zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Geerdijk? De kosten van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door de polisvergelijker – inclusief handige filters – zoek jij gelijk welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is in de regel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-geerdijk


Betrouwbare zorgpolis in Geerdijk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende aanbieders met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Delden afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Interpolis, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Op deze site tref je een aantal aspecten die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorginstellingen voor onder andere Craniosynostose of Keratomalacie, echter ook Litteken en Slijmbeursontsteking. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra module voor brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Twenterand) of wellicht een opleiding. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Geerdijk?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Geerdijk of omgeving. Maar dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker online. Hier tref jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn zes behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Zorg en Zekerheid zorgverzekering) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Geerdijk?

Jouw basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Geerdijk. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Huisarts maar ook Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Bekijk de kleine letters van jouw actuele verzekeraar en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website bekijk jij meerdere algemene zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Geerdijk wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: controleer goed of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Geerdijk. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Geerdijk? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Geerdijk moet wel een contract hebben met je verzekering. Daarnaast zijn er velerlei soorten zorg in de streek Twenterand. Denk aan: logopedie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek en stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, audicien, haptonomie. De dekkingen wisselen nogal bij CZ of PNOZorg. Raadpleeg de kleine lettertjes van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Anticonceptiepil.

Verzekeringskantoor in Geerdijk

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak rondom de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Geerdijk. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist helpt jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon bespreekt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Geerdijk