Loading...

Zorgverzekering Gassel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Gassel. Populaire keuzes zijn FBTO, VGZ, OHRA, Menzis, CZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past jouw afgesloten verzekering met jouw behoeften? Geholpen door de innovatieve zorgvergelijker kun jij rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende dekkingen zoals o.a. dieetadvies / alternatieve zorg. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is soms niet eenvoudig. Begrippen als Naturapolis + Gecontracteerde zorg zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot bijvoorbeeld DSW en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door een zorgvergelijker bekijk je snel en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met de behoeften. Hulp nodig? Op onze website tref je bruikbare adviezen over de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Enumatil zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Gassel? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De laagste premie verschilt per persoon. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via de vergelijk module – inclusief handige filters – tref jij binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-gassel


De beste zorgpolis in Gassel?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis De Zilk afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Univé. Op deze site bekijk je cruciale factoren waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Aanpassingsstoornis of Hereditaire Multiple Exostosen, echter ook Oogruis en Streptococcen-gingivitis. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra polis voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Grave) of mogelijk een school. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gassel?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Gassel of in een omliggende plaats. Maar het kan nog sneller en simpeler online. Hieronder check jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 6 behandelingen).
 7. Bepaal de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. UMC Zorgverzekering zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Gassel?

De basisverzekering vergoedt veel zorgkosten in Gassel. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijv. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar denk ook aan Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van je actuele dekking en controleer wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website tref je een paar gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Gassel wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: controleer goed of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Gassel. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Gassel? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Gassel is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er vele verschillende types zorg in de streek Grave. Onder andere: logopedie, podotherapie, ergotherapie, diëtetiek en audicien, stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, haptonomie. De vergoedingen wisselen nogal bij De Friesland of PNOZorg. Raadpleeg de kleine lettertjes van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Amandelen knippen.

Verzekeringskantoor in Gassel

Prefereer jij persoonlijk contact aangaande de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Gassel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist inventariseert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gassel