Loading...

Zorgverzekering Gapinge Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Gapinge. Bijvoorbeeld naar CZ, OHRA, Achmea, FBTO, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Past jouw bestaande polis met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van de slimme zorgvergelijker kan men vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende modules als bijv. acnetherapie plus mantelzorg. De overstap is binnen mum van tijd gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is nogal ingewikkeld. Termen als Eerstelijnszorg of Verzekeringsplicht zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of Ohra tot aan Ik en Salland. Hoe achterhaal ik een gewoon goede verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij deze zorgvergelijker bekijk je rap en eenvoudig een goede verzekering die klopt met alle zorgbehoefte. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij makkelijke gegevens ten aanzien van eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering. Lees ook alles over Empe zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Gapinge? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van onze vergelijker – met handige zoekfuncties – tref je binnen enkele minuten welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-gapinge


Meest gekozen zorgpolis in Gapinge?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis De Veenhoop afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Verderop vind je enkele aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor onder andere Castratieangst of Erotofobie, echter ook Maculadegeneratie en Sarcoïdose. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (niet meer dan €500). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra aanvulling voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Veere) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je krijgt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gapinge?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Gapinge of in deze buurt. Tip: je doet dit veel rapper en duidelijker via internet. Hier tref je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (onder andere zes behandelingen).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. ONVZ zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Gapinge?

De basispolis betaalt een groot deel van de zorgkosten in Gapinge. Zo worden kosten gedekt van zaken als Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen. Echter ook Wijkverpleging, Logopedie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Bekijk de polisvoorwaarden van de actuele modules om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Verderop bekijk je een aantal veel voorkomende zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Gapinge wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: inventariseer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Gapinge. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Gapinge? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €70 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Gapinge moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Daarnaast zijn er allerlei zorgbedrijven in en rondom Veere. Zoals logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg of ook stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, apotheek, plastische chirurgie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Interpolis of Salland. Controleer de afspraken van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Adl hulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Gapinge

Wil je het liefstpersoonlijk contact inzake je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Gapinge. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bekijkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gapinge