Loading...

Zorgverzekering Gameren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Gameren. Populaire keuzes zijn OHRA, Achmea, Menzis, CZ, VGZ. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht jouw afgesloten verzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van de slimme zorgvergelijker kan iedereen direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende polissen als bijv. orthodontie en acnetherapie. De overstap is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms complex. Aspecten zoals Zorgtoeslag + Drempelinkomen vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van Avéro Achmea of Menzis tot bijvoorbeeld FBTO en ZieZo. Hoe achterhaal ik een geschikte aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door een zorgvergelijker detecteer je vlug en gemakkelijk een duidelijke verzekering die spoort met jouw zorgwensen. Hulp nodig? Op deze pagina spot jij makkelijke info ten aanzien van eigen risico, naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Emmer-Compascuum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Gameren? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk je snel welke assuradeur de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Promovendum is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-gameren


Meest gekozen zorgpolis in Gameren?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis De Tike afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze site tref je nuttige onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor onder andere Chronische hoofdpijn of Fobie, echter ook Marasmus en Stuitligging. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra module voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Zaltbommel) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gameren?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Gameren of in deze buurt. Maar dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker online. Hier vind je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 12 per jaar).
 7. Beslis over de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld OHRA zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Gameren?

De basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Gameren. Hiermee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen maar ook Revalidatiezorg, Logopedie, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Check de algemene voorwaarden van de actuele modules en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar lees jij een aantal gebruikelijke zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Gameren wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: inspecteer of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Gameren. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Gameren? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €45 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Gameren moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Ook vind je vele soorten zorg in de regio Zaltbommel. Bijvoorbeeld: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie en ook apotheek, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij De Friesland en VGZ. Controleer de afspraken van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering ADHD Medicijnen.

Verzekeringskantoor in Gameren

Wil je het liefsteen “echt” gesprek aangaande een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Gameren. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gameren