Loading...

Zorgverzekering Galder Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Galder. Veel gekozen partijen zijn Menzis, Achmea, CZ, FBTO, OHRA. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt de bestaande dekking met jouw omstandigheden? Via deze nuttige zorgvergelijker kan je nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende verzekeringen zoals preventieve zorg of vaccinaties. Het overstappen is echt zo gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is best ingewikkeld. Feiten zoals Betalingsachterstand + Naturapolis komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van AnderZorg of inTwente tot aan Ik en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een passende polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van de zorgvergelijker vind je gelijk en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die matcht met je zorgwensen. Meer info? Hier bekijk jij bruikbare gegevens met betrekking tot de eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Emmen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Galder? De premies van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door de polisvergelijker – inclusief handige filters – spot jij direct welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, HEMA betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-galder


Betrouwbare zorgpolis in Galder?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis De Steeg afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis. Op deze pagina tref je enkele factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor problemen zoals Asbestose of Erotomanie, maar ook Lesbofobie en Shock. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra dekking voor brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Alphen-Chaam) of via een school. Je ontvangt een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Galder?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Galder of rondom deze plaats. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker via internet. Onderstaand tref jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 6 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. National Academic zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Galder?

Jouw basispolis betaalt de meeste zorgkosten in Galder. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist en tevens Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Logopedie. Controleer de kleine letters van je huidige dekking en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar lees jij een aantal erkende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Galder wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: inventariseer of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Galder. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Galder? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Galder zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Ook vind je een aantal zorginstanties in de gemeente Alphen-Chaam. Onder andere: ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg en ook audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Kiemer of United Consumers. Bekijk de dekking van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Acupunctuur.

Verzekeringskantoor in Galder

Wil je het liefsteen “echt” gesprek ten aanzien van je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Galder. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist kijkt naar jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Galder