Loading...

Zorgverzekering Foxhol Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Foxhol. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, Achmea, CZ, VGZ, Menzis. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw huidige polis goed door te nemen. Klopt deze actuele polis nog met jouw situatie? Met medewerking van een scherpe zorgvergelijker kan men vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende modules als brillen en lenzen / osteopathie. De overstap is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is redelijk niet makkelijk. Zaken als Zorgverzekeringsfonds + Woonlandpakket komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van Zorg en Zekerheid of Menzis tot bijv. Interpolis en Univé. Hoe achterhaal ik een gewoon goede verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door deze zorgvergelijker detecteer je rap en makkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met je behoeften. Hulp nodig? Op deze pagina spot jij makkelijke informatie met betrekking tot de eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Ellemeet zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Foxhol? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De kostprijs hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels ons vergelijk script – inclusief handige filters – check je supersnel welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-foxhol


Populaire zorgpolis in Foxhol?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis De Lier afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, United Consumers. Op deze pagina bekijk je veel besproken factoren waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor o.a. Cryptorchisme of Dissociatieve fugue, en tevens voor bijv. Marasmus en Syndroom van Alport. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (maximaal €500). Het voordeel is een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra verzekering voor brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Hoogezand-Sappemeer) of juist een opleiding. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Foxhol?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Foxhol of omgeving. Goed om te weten: het kan nog sneller en nog effectiever online. Hierna tref je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 27 per jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Ditzo zorgverzekering) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Foxhol?

De basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Foxhol. Hiermee staat de verzekeraar garant voor onder andere Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Ergotherapie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Bekijk de polisvoorwaarden van je huidige polis en bekijk wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar tref jij meerdere populaire zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Foxhol wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: trek even na of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Groningen. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Foxhol. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Foxhol? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Enige uitzondering is een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Foxhol is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei verschillende types zorg in en rondom Hoogezand-Sappemeer. Denk aan: podotherapie, ergotherapie, logopedie, kraamzorg of ook stoppen met roken, haptonomie, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Menzis of Zorg en Zekerheid. Controleer de voorwaarden van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Vergoedingen Zweten.

Verzekeringskantoor in Foxhol

Wil je het liefsteen “echt” gesprek rondom jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Foxhol. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist bekijkt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Foxhol