Loading...

Zorgverzekering Fluitenberg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Fluitenberg. Bijvoorbeeld naar VGZ, FBTO, OHRA, CZ, Menzis. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past deze afgesloten verzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van onze nuttige zorgvergelijker kun jij snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen zoals o.a. acnetherapie of acnetherapie. Overstappen van polis is razendsnel gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is best lastig. Termen als SKGZ + Aanvullende verzekering vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of Pro Life tot aan DSW en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van deze zorgvergelijker tref je rap en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die aansluit op de wensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk je handige informatie over de collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Eldersloo zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Fluitenberg? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels onze vergelijker – met uitgebreide functies – bekijk jij binnen enkele minuten welke organisatie de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Promovendum is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-fluitenberg


De beste zorgpolis in Fluitenberg?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis De Kiel afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Verderop lees je meer over nuttige onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Candida albicans of Holvoet, echter ook Pest en Trisomie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra dekking voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Hoogeveen) of via een vereniging. Je ontvangt een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Fluitenberg?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Fluitenberg of ergens in de buurt. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via het internet. Onderstaand bekijk je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. zes keer p/jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Besured zorgverzekering) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Fluitenberg?

De basispolis dekt veel zorgkosten in Fluitenberg. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijv. Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer en tevens Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de condities van de huidige modules en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina check jij meerdere veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Fluitenberg is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: inspecteer of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Drenthe. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Fluitenberg. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Fluitenberg? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Fluitenberg moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Tevens zijn er meerdere verschillende types zorg in de gemeente Hoogeveen. Neem nou diëtetiek, logopedie, ergotherapie, podotherapie of psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, audicien. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij inTwente of PMA. Bestudeer de dekking van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Zorg voor houding en beweging.

Verzekeringskantoor in Fluitenberg

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak aangaande je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Fluitenberg. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Fluitenberg