Loading...

Zorgverzekering Eygelshoven Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Eygelshoven. Populaire keuzes zijn OHRA, CZ, FBTO, Menzis, Achmea. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Matcht de actuele zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door deze scherpe zorgvergelijker kan jij snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende modules als medische hulp buitenland of mantelzorg. Overstappen van polis is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is nogal frustrerend. Aspecten zoals Zorgverzekeringswet (Zvw) of Tweedelijns zorg vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van De Amersfoortse of Ohra tot aan De Friesland en United Consumers. Hoe achterhaal ik een professionele verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels onze zorgvergelijker bekijk je vlug en zonder problemen een duidelijke verzekering die klopt met jouw individuele wensen. Problemen? Op onze website spot jij handige adviezen met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Eexterveenschekanaal zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Eygelshoven? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met ons vergelijk script – met bruikbare filters – zoek jij gelijk welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Wil je extra besparen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, HEMA, Promovendum, Besured betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-eygelshoven


Betrouwbare zorgpolis in Eygelshoven?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Darp afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Hieronder ontdek je veel besproken aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Ailurofobie of Dieptevrees, maar ook Miltvuur en Psoriasis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar minder zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra dekking voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Kerkrade) of via een vereniging. Het voordeel is korting op de premie (korting van 5-10%). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Eygelshoven?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Eygelshoven of in deze buurt. Handig: je doet dit veel rapper en eenvoudiger via internet. Hieronder bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (o.a. 6 behandelingen).
 7. Beslis over de dekking voor brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. UMC Zorgverzekering verzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Eygelshoven?

De basisverzekering compenseert een groot deel van de zorgkosten in Eygelshoven. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijv. Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts en Logopedie, Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Inventariseer de kleine letters van de actuele verzekering om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop vind je enkele veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Eygelshoven wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Handig: inspecteer of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Eygelshoven. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Eygelshoven? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Eygelshoven moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Tevens zijn er een aantal zorginstellingen in de streek Kerkrade. Onder andere: podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie of plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg. De dekkingen vertonen grote verschillen bij CZ of Pro Life. Raadpleeg de kleine lettertjes van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Windring.

Verzekeringskantoor in Eygelshoven

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak t.a.v. een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Eygelshoven. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist checkt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Eygelshoven