Loading...

Zorgverzekering Everdingen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Everdingen. Bijvoorbeeld naar CZ, Menzis, OHRA, FBTO, VGZ. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om het huidige contract nog eens door te lezen. Past deze bestaande polis met jouw wensen. Via een snelle zorgvergelijker kun je nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende polissen als kraamzorg / oedeemtherapie. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is redelijk complex. Aspecten zoals CVZ of Collectieve zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of Pro Life tot o.a. FBTO en United Consumers. Hoe vind ik een passende verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij een zorgvergelijker vind je snel en makkelijk een goede verzekering die past bij je zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze website check je handige gegevens over de aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Eeserveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Everdingen? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Met onze vergelijker – met handige zoekfuncties – tref jij supersnel welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Extra veel voordeel op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, HEMA is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-everdingen


Betrouwbare zorgpolis in Everdingen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Dalen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Hierna vind je cruciale factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor bijvoorbeeld Bekkeninstabiliteit of Fragiele-X-syndroom, maar ook Moebius-syndroom en Ziekte van Dupuytren. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (de max is €500). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Vianen) of via een onderwijsinstelling. Het voordeel is een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Everdingen?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Everdingen of in een omliggende plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en gemakkelijker via internet. Op deze pagina bekijk jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn negen stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is PMA verzekering) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Everdingen?

Jouw basisverzekering staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Everdingen. Zodoende worden kosten gedekt van o.a. Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen. Maar denk ook aan Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg. Bekijk de polisvoorwaarden van jouw actuele verzekering en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website tref je enige vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Everdingen is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: controleer goed of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Utrecht. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Everdingen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Everdingen? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €40 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Everdingen is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei soorten zorg in de regio Vianen. Denk aan: logopedie, ergotherapie, podotherapie, kraamzorg maar ook haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, audicien. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij AnderZorg of Zilveren Kruis. Raadpleeg de afspraken van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Vergoedingen Vruchtbaarheidsbehandelingen.

Verzekeringskantoor in Everdingen

Prefereer jij een “echt” gesprek t.a.v. een zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Everdingen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige kijkt naar je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Everdingen