Loading...

Zorgverzekering Etten-Leur Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Etten-Leur. Veel gekozen partijen zijn CZ, VGZ, Menzis, FBTO, Achmea. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Matcht de geldende polis met jouw wensen. Met medewerking van onze snelle zorgvergelijker kan je vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals o.a. mindfulness of beweegzorg. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is nogal lastig. Feiten zoals Zorgpolis of Zorgverzekeraar zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van Promovendum of National Academic tot bijv. De Friesland en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker bekijk je direct en eenvoudig een goede verzekering die overeenkomt met jouw zorgwensen. Is het lastig? Op onze website tref jij bruikbare adviezen ten aanzien van aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Eersel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Etten-Leur? De premies van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – met bruikbare filters – check jij supersnel welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is doorgaans een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-etten-leur


Betrouwbare zorgpolis in Etten-Leur?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Culemborg afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Hierna vind je een aantal variabelen die jou verder op weg helpen. Met deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Botbreuk of Keratocyste, maar ook Mazelen en Syndroom van Asperger. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar een stuk minder zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra module voor brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Etten-Leur) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je krijgt een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Etten-Leur?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Etten-Leur of in deze buurt. Let op: je doet dit veel rapper en eenvoudiger via het internet. Onderstaand vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 12 per jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld National Academic verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Etten-Leur?

De basisverzekering compenseert veel voorkomende zorgkosten in Etten-Leur. Zo worden kosten gedekt van zaken als Huisarts, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis maar ook Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Wijkverpleging. Lees de condities van jouw huidige dekking om te zien wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Verderop lees je enkele erkende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Etten-Leur wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: check even of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Etten-Leur. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Etten-Leur? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €55 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Etten-Leur zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Daarnaast zijn er vele zorgbedrijven in en rondom Etten-Leur. Zoals ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, logopedie of haptonomie, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij De Goudse en ZorgDirect. Check de kleine lettertjes van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Voorwaardelijke zorg.

Verzekeringskantoor in Etten-Leur

Wil je het liefstpersoonlijk contact m.b.t. je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Etten-Leur. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bekijkt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Etten-Leur