Loading...

Zorgverzekering Erichem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Erichem. Dit kan o.a. naar FBTO, OHRA, Menzis, CZ, VGZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt jouw bestaande zorgverzekering met jouw wensen. Aan de hand van een slimme zorgvergelijker kan men gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen als huidbehandelingen plus orthodontie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is nogal moeilijk. Feiten zoals Basisverzekering of Wet BIG vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van C4Me of Kiemer tot bijvoorbeeld DSW en VvAA. Hoe ontdek ik een goedkope aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker achterhaal je snel en gemakkelijk een voordelige verzekering die overeenkomt met jouw wensen. Hulp nodig? Op deze website check je nuttige specificaties over de aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Eede zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Erichem? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van onze vergelijker – inclusief handige filters – tref jij binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Anderzorg is vaak een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-erichem


Veel gekozen zorgpolis in Erichem?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Clinge afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Univé, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Op deze site tref je nuttige onderdelen die van belang zijn. Aan de hand van deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Atypisch autisme of Hypertensie, echter ook Overspannenheid en Speekselvloed. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (de max is €500). Je profiteert van een betaalbare premie. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra module voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Buren) of wellicht een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Erichem?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Erichem of rondom deze plaats. Maar je doet dit veel rapper en eenvoudiger d.m.v. internet. Op deze pagina spot je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 27 keer).
 7. Selecteer een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Delta Lloyd verzekering) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Erichem?

Het basispakket staat garant voor allerlei zorgkosten in Erichem. Hiermee staat de verzekeraar garant voor o.a. Huisarts, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Echter ook Ergotherapie, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Lees de algemene voorwaarden van de actuele verzekering en zie meteen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Hieronder tref je enige populaire zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Erichem wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: check even of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Erichem. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Erichem? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €35 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Erichem is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstellingen in de streek Buren. Onder andere: logopedie, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie maar ook apotheek, psychologische zorg, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij Interpolis of UMC Zorgverzekering. Bekijk de dekking van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Verpleeghuis.

Verzekeringskantoor in Erichem

Houd jij van een “echt” gesprek omtrent een zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Erichem. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider inventariseert je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Erichem