Loading...

Zorgverzekering Enspijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Enspijk. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, OHRA, VGZ, Achmea, CZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht deze geldende zorgverzekering nog met jouw situatie? Met behulp van onze snelle zorgvergelijker kun je nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals o.a. alternatieve geneeswijzen of kraamzorg. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is nogal moeilijk. Termen als Collectiviteitskorting + Gecontracteerde zorg vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van CZ of Menzis tot bijvoorbeeld Ditzo en Univé. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Met behulp van een zorgvergelijker tref je snel en moeiteloos een geschikte verzekering die spoort met jouw individuele wensen. Is het lastig? Hier spot je nuttige adviezen met betrekking tot de aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Echten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Enspijk? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via de vergelijk module – met uitgebreide functies – zoek jij binnen enkele minuten welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-enspijk


Populaire zorgpolis in Enspijk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Cadzand afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Univé, Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis. Op deze pagina vind je belangrijke variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor o.a. Alport-syndroom of Gehoorschade, en tevens voor bijv. Lange-QT-syndroom en Respiratoir syncytieel virus. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (maximaal €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra module voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Geldermalsen) of mogelijk een onderwijsinstelling. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Enspijk?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Enspijk of in een omliggende plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via internet. Op deze pagina bekijk je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld 9 per jaar).
 7. Bepaal de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld De Amersfoortse verzekering) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Enspijk?

De basisverzekering staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Enspijk. Hiermee ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist. Maar denk ook aan Dieetadvies, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Check de algemene voorwaarden van je actuele verzekeraar en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar tref je enkele erkende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Enspijk wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Het basispakket staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: trek even na of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Enspijk. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Enspijk? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Enspijk zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er allerlei verschillende types zorg in de buurt van Geldermalsen. Denk aan: diëtetiek, logopedie, podotherapie, kraamzorg of ook audicien, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie. De dekkingen zijn erg wisselend bij Delta Lloyd of Zekur. Bekijk de condities van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Vergoedingen Verblijf.

Verzekeringskantoor in Enspijk

Prefereer jij een “echt” gesprek ten aanzien van de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Enspijk. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider kijkt naar je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Enspijk