Loading...

Zorgverzekering Elspeet Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Elspeet. Veel gekozen partijen zijn VGZ, CZ, Achmea, FBTO, Menzis. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht jouw bestaande polis met jouw behoeften? Met medewerking van een handige zorgvergelijker mag ook jij direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende dekkingen zoals o.a. oefentherapie en orthodontie. De overstap is binnen 2 minuten geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Zaken als Drempelinkomen + Medicijnbeleid komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of ONVZ tot bijv. De Friesland en ZieZo. Hoe stap ik over naar een geschikte verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij de zorgvergelijker vind je vlug en makkelijk een betrouwbare verzekering die overeenkomt met jouw individuele wensen. Meer info? Op deze website lees jij bruikbare adviezen m.b.t. de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Duizel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Elspeet? De kosten van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via ons vergelijk script – en de speciale filters – zoek jij gelijk welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-elspeet


Populaire zorgpolis in Elspeet?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Burdaard afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Hierna bekijk je nuttige variabelen die van belang zijn. Met behulp van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor onder andere Apraxie of Endoftalmitis, maar ook Plekjes van Fordyce en Sesquipedalofobie. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (de max is €500). Het voordeel is lagere maandlasten. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra polis voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, jouw gemeente (Nunspeet) of soms een hogeschool / universiteit. Je krijgt een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Elspeet?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Elspeet of in een omliggende plaats. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via internet. Hier lees je onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (o.a. zes per jaar).
 7. Beslis over de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Stad Holland) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Elspeet?

Jouw basispolis vergoedt allerlei zorgkosten in Elspeet. Zo staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts en Ergotherapie, Dieetadvies, Logopedie, Revalidatiezorg. Check de polisvoorwaarden van je huidige modules om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hierna spot jij een aantal algemene zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Elspeet is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: inspecteer of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Elspeet. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Elspeet? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Elspeet moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstanties in de buurt van Nunspeet. Bijvoorbeeld: ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, diëtetiek en plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij inTwente en Stad Holland. Check de voorwaarden van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen UVB lichttherapie.

Verzekeringskantoor in Elspeet

Heb jij het liefst een “echt” gesprek aangaande de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Elspeet. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur bekijkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Elspeet