Loading...

Zorgverzekering Elsloo Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Elsloo. Dit kan o.a. naar CZ, FBTO, VGZ, Achmea, Menzis. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht jouw bestaande zorgverzekering met jouw wensen. Aan de hand van onze handige zorgvergelijker kan iedereen nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen als bijv. acnetherapie plus preventieve zorg. Het overstappen is binnen mum van tijd geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms moeilijk. Begrippen als Eigen bijdrage en Zorgaanbieders zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Promovendum of ONVZ tot bijv. HEMA en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van deze zorgvergelijker vind je snel en makkelijk een voordelige verzekering die overeenkomt met alle individuele wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind je praktische specificaties m.b.t. de naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Duivendrecht zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Elsloo? De premies van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De premie kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. de polisvergelijker – en de speciale filters – bekijk jij gelijk welke verzekering de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-elsloo


De beste zorgpolis in Elsloo?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Bunschoten-Spakenburg afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Op deze pagina ontdek je een aantal onderdelen die extra belangrijk zijn. Met deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Breslow-dikte of DiGeorge-syndroom, en tevens voor bijv. Krentenbaard en Raynaud-fenomeen. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (de max is €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra polis voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Stein) of juist een vereniging. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Elsloo?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Elsloo of rondom deze plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler d.m.v. internet. Hierna tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 6 behandelingen).
 7. Beslis over een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Salland Zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Elsloo?

De basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Elsloo. Op die manier worden kosten gedekt van o.a. Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Echter ook Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg. Inventariseer de voorwaarden van jouw huidige verzekeraar en bekijk wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op deze pagina spot jij enkele populaire zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Elsloo wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: trek even na of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Elsloo. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Elsloo? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Elsloo moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er een aantal verschillende types zorg in de gemeente Stein. Bijvoorbeeld: ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, logopedie en ook audicien, stoppen met roken, haptonomie, apotheek, psychologische zorg. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij De Goudse en UMC Zorgverzekering. Controleer de condities van de polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Vergoedingen Urine-opvangzakken en katheters.

Verzekeringskantoor in Elsloo

Heb jij het liefst een “echt” gesprek met betrekking tot jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Elsloo. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider bekijkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Elsloo