Loading...

Zorgverzekering Elshout Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Elshout. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, OHRA, FBTO, Menzis, VGZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Matcht de afgesloten polis bij jouw situatie? Aan de hand van een scherpe zorgvergelijker mag ook jij rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende verzekeringen zoals tandarts en acnetherapie. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is soms complex. Begrippen als Tandartsverzekering + Zorgaanbieders zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Zorg en Zekerheid of inTwente tot bijv. FBTO en Zekur. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door onze zorgvergelijker tref je snel en moeiteloos een geschikte verzekering die in lijn is met je individuele wensen. Problemen? Op onze website lees jij nuttige adviezen aangaande de eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Duiven zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Elshout? De premies van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van ons vergelijk script – met bruikbare filters – bekijk jij snel welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is doorgaans een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-elshout


Populaire zorgpolis in Elshout?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Bunnik afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Op deze pagina bekijk je veel besproken factoren die jou verder op weg helpen. Dankzij deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Delier of DiGeorge-syndroom, echter ook Manie en Ziekte van Peyronie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Heusden) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Elshout?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Elshout of in deze buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via het internet. Hieronder lees je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 6 per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. Promovendum) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Elshout?

Het basispakket compenseert allerlei zorgkosten in Elshout. Op die manier worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Bekijk de condities van jouw actuele verzekeraar om te zien wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar tref jij een paar vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Elshout wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: inspecteer of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Elshout. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Elshout? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €70 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Elshout moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Tevens zijn er een aantal zorginstellingen in de buurt van Heusden. Zoals kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, podotherapie en ook stoppen met roken, audicien, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij De Amersfoortse of Zilveren Kruis. Check de voorwaarden van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen TV1P.

Verzekeringskantoor in Elshout

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak t.a.v. jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Elshout. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bespreekt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Elshout