Loading...

Zorgverzekering Ellecom Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Ellecom. Veel gekozen partijen zijn Achmea, CZ, FBTO, OHRA, Menzis. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Matcht deze huidige zorgverzekering met jouw omstandigheden? Via een praktische zorgvergelijker kan jij direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen en alternatieve geneesmiddelen. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is vaak complex. Begrippen als PGB + Zorgverzekeringskaart zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van De Amersfoortse of ONVZ tot o.a. Ik en Salland. Hoe stap ik over naar een betaalbare verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker tref je vlug en gemakkelijk een goede verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Is het lastig? Op onze website bekijk jij bruikbare specificaties ten aanzien van basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis. Bekijk ook meer info over Dronten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Ellecom? De premies van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via onze vergelijker – met uitgebreide functies – check je binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot en met eind januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Promovendum is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-ellecom


Meest gekozen zorgpolis in Ellecom?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Buinen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Univé, Interpolis, Zilveren kruis. Hierna ontdek je veel besproken begrippen waar je zeker op moet letten. Via deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Acute stress-stoornis of Dumpingsyndroom, echter ook Leververvetting en Pre-eclampsie. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Rheden) of wellicht een onderwijsinstelling. Je hebt recht op een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ellecom?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Ellecom of rondom deze plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever d.m.v. internet. Hier bekijk jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 27 behandelingen).
 7. Beslis over de dekking aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. OHRA) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Ellecom?

Jouw basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in Ellecom. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen, Bloedonderzoek. Echter ook Ergotherapie, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Logopedie. Controleer de condities van de huidige dekking en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Hieronder check jij meerdere veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Ellecom wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: inspecteer of de verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Ellecom. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Ellecom? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €55 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Ellecom moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei verschillende types zorg in de gemeente Rheden. Zoals diëtetiek, ergotherapie, logopedie, kraamzorg of ook plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, haptonomie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij HEMA of Univé. Bekijk de condities van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Tracheastomamateriaal.

Verzekeringskantoor in Ellecom

Prefereer jij persoonlijk contact aangaande jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Ellecom. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur kijkt naar je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ellecom