Loading...

Zorgverzekering Ell Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Ell. Dit kan o.a. naar Menzis, Achmea, OHRA, VGZ, FBTO. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Past jouw huidige polis met wat jij belangrijk vindt? Via een innovatieve zorgvergelijker mag ook jij rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende zekerheden zoals kraamzorg en acnetherapie. Het overstappen is razendsnel gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is vaak moeilijk. Begrippen als Zorgplicht en SVB vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van Promovendum of Menzis tot o.a. Interpolis en Zekur. Hoe vind ik een goede polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door deze zorgvergelijker detecteer je rap en moeiteloos een betrouwbare verzekering die klopt met de zorgbehoefte. Hulp nodig? Hier spot jij nuttige specificaties m.b.t. de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis. Lees ook alles over Dronryp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Ell? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je al veel besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – zoek jij snel welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-ell


Veel gekozen zorgpolis in Ell?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Buggenum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Hierna vind je een aantal aspecten die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Abces of Klompvoet, maar ook Narcistische persoonlijkheidsstoornis en Taijin kyofusho. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra dekking voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Leudal) of juist een onderwijsinstelling. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ell?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Ell of rondom deze plaats. Tip: het kan nog sneller en nog effectiever d.m.v. internet. Hierna lees jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. twaalf keer).
 7. Neem besluit over de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld National Academic) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Ell?

Jouw basispolis betaalt veel voorkomende zorgkosten in Ell. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist en Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Logopedie. Check de kleine letters van je actuele polis en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar lees jij een aantal erkende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Ell wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: verifieer of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Ell. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Ell? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €65 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Ell zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Er zijn nog velerlei zorgbedrijven in en rondom Leudal. Zoals diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg, podotherapie en psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, apotheek, haptonomie. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij FBTO of ZorgDirect. Controleer de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Vergoedingen Tracheacanule.

Verzekeringskantoor in Ell

Heb jij het liefst 1 op 1 contact inzake de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Ell. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist kijkt naar je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ell