Loading...

Zorgverzekering Einighausen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Einighausen. Bijvoorbeeld naar FBTO, CZ, VGZ, OHRA, Menzis. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Matcht de bestaande zorgverzekering met jouw behoeften? Aan de hand van een handige zorgvergelijker kun jij vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende modules als bijv. acupunctuur en ergotherapie. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is best niet eenvoudig. Aspecten zoals Combinatiepolis en Inkomensafhankelijke premie komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van CZ of PNOZorg tot bijv. Delta Lloyd en Zilveren Kruis. Hoe stap ik over naar een geschikte polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker detecteer je gelijk en gemakkelijk een geschikte verzekering die matcht met de zorgwensen. Hulp nodig? Op onze website vind je praktische adviezen m.b.t. de restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Driel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Einighausen? De prijzen van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De kostprijs hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – met uitgebreide functies – zoek jij direct welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-einighausen


Populaire zorgpolis in Einighausen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Bruchterveld afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Interpolis, Univé, United Consumers. Verderop ontdek je veel besproken onderdelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Cerebrovasculair accident of Hooikoorts, echter ook Placentaloslating en Separatieangst. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (maximaal €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra dekking voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Sittard-Geleen) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je krijgt een voordelige premie (korting van 5-10%). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Einighausen?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Einighausen of ergens in de buurt. Maar je doet dit veel rapper en gemakkelijker op internet. Onderstaand lees jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 9 per jaar).
 7. Bepaal de uitkering betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. FBTO) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Einighausen?

De basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Einighausen. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Echter ook Wijkverpleging, Logopedie, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg. Lees de kleine letters van jouw actuele dekking en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Hierna lees jij een paar gebruikelijke zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Einighausen is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: inspecteer of de assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Einighausen. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Einighausen? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €75 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Einighausen zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog vele zorginstellingen in de gemeente Sittard-Geleen. Onder andere: ergotherapie, logopedie, diëtetiek, podotherapie of audicien, haptonomie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij Bewuzt of National Academic. Check de afspraken van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Vergoedingen Therapie via patiëntenvereniging.

Verzekeringskantoor in Einighausen

Prefereer jij 1 op 1 contact m.b.t. je zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Einighausen. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur kijkt naar je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Einighausen