Loading...

Zorgverzekering Egmond-Binnen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Egmond-Binnen. Bijvoorbeeld naar Menzis, CZ, FBTO, Achmea, OHRA. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt de huidige polis met jouw wensen. Met medewerking van de nuttige zorgvergelijker kun je vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende modules als bijv. mantelzorg en preventieve zorg. De overstap is binnen 5 minuten gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is redelijk frustrerend. Zaken als Zorgaanbieders + Aanvullende zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Zorg en Zekerheid of National Academic tot bijv. De Friesland en Salland. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van onze zorgvergelijker vind je gelijk en makkelijk een geschikte verzekering die in lijn is met de individuele wensen. Hulp nodig? Op deze website spot je makkelijke gegevens m.b.t. de eigen risico, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Driebergen-Rijsenburg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Egmond-Binnen? De kosten van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check jij direct welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA, Besured is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-egmond-binnen


Betrouwbare zorgpolis in Egmond-Binnen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Bronnegerveen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers, Bewuzt. Hieronder vind je een aantal begrippen waar je zeker op moet letten. Met deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Angelmansyndroom of Kanker, maar ook Pemphigus vulgaris en Prodromale fase. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (maximaal €500). Jouw “win” is een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra polis voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Bergen (NH.)) of mogelijk een opleiding. Jouw “win” is een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Egmond-Binnen?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Egmond-Binnen of omgeving. Maar dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via het internet. Hieronder bekijk je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere zes keer).
 7. Beslis over de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn CZdirect) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Egmond-Binnen?

De basisverzekering compenseert een groot deel van de zorgkosten in Egmond-Binnen. Hiermee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis en Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Wijkverpleging. Check de kleine letters van jouw actuele modules om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar vind je meerdere gangbare zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Egmond-Binnen wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: loop na of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Egmond-Binnen. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Egmond-Binnen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Egmond-Binnen zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog meerdere zorginstanties in de buurt van Bergen (NH.). Neem nou diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie of plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken. De vergoedingen wisselen nogal bij De Goudse of OZF. Controleer de condities van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Terminale Zorg.

Verzekeringskantoor in Egmond-Binnen

Houd jij van een “echt” gesprek rondom jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Egmond-Binnen. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur checkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Egmond-Binnen