Loading...

Zorgverzekering Egmond aan den Hoef Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Egmond aan den Hoef. Dit kan o.a. naar FBTO, OHRA, VGZ, Menzis, CZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Matcht jouw bestaande verzekering bij jouw situatie? Geholpen door een handige zorgvergelijker mag ook jij rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende dekkingen als homeopathie en manuele therapie. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is best lastig. Termen als Eerstelijnszorg of Zorgplicht zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van De Amersfoortse of PMA tot aan Ik en Zekur. Hoe ontdek ik een goedkope polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door deze zorgvergelijker tref je rap en gemakkelijk een goede verzekering die klopt met je zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina check je handige specificaties met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Drempt zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Egmond aan den Hoef? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. De prijs komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – spot je supersnel welke partij de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, HEMA is in de regel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-egmond-aan-den-hoef


De beste zorgpolis in Egmond aan den Hoef?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Bronkhorst afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Interpolis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Op deze pagina lees je meer over cruciale aspecten die van belang zijn. Met deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Cheilognathopalatoschisis of Kachelbenen, echter ook Paniekstoornis en Steenpuist. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra module voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Bergen (NH.)) of juist een vereniging. Je ontvangt korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Egmond aan den Hoef?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Egmond aan den Hoef of rondom deze plaats. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger online. Onderstaand tref je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld zes behandelingen).
 7. Selecteer de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld C4Me) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Egmond aan den Hoef?

Jouw basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Egmond aan den Hoef. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Logopedie, Dieetadvies, Ergotherapie. Inventariseer de voorwaarden van de huidige dekking en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website spot je een aantal algemene zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Egmond aan den Hoef wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: controleer goed of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Egmond aan den Hoef. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Egmond aan den Hoef? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €70 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Egmond aan den Hoef moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal verschillende types zorg in en rondom Bergen (NH.). Bijvoorbeeld: kraamzorg, podotherapie, ergotherapie, logopedie of ook psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij De Friesland en Promovendum. Raadpleeg de kleine lettertjes van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Telefoneerhulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Egmond aan den Hoef

Wil je het liefsteen “echt” gesprek m.b.t. een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Egmond aan den Hoef. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur bespreekt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Egmond aan den Hoef