Loading...

Zorgverzekering Eesveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Eesveen. Populaire keuzes zijn Menzis, FBTO, CZ, OHRA, Achmea. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis goed te bekijken. Klopt de bestaande polis met jouw behoeften? Aan de hand van een praktische zorgvergelijker kun je vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende modules zoals o.a. chiropractie + orthodontie. Het overstappen is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is redelijk moeilijk. Termen als Gecontracteerde zorg en Verplicht eigen risico zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van AnderZorg of ONVZ tot aan Ik en ZieZo. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van de zorgvergelijker achterhaal je direct en zonder problemen een goedkope verzekering die past bij alle wensen. Hulp nodig? Op onze website vind jij bruikbare specificaties aangaande de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Zie ook meer over Doornspijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Eesveen? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – en de speciale filters – tref je binnen 1 minuut welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA betreft vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-eesveen


Meest gekozen zorgpolis in Eesveen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Broek afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, United Consumers, Interpolis, Univé. Hieronder tref je betekenisvolle aspecten die van belang zijn. Aan de hand van deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor onder andere Anencephalie of Ischemie, en tevens voor bijv. Larynxcarcinoom en Ziekte van Waldenström. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra dekking voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Steenwijkerland) of juist een vereniging. Je krijgt een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Eesveen?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Eesveen of rondom deze plaats. Maar dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger op internet. Op deze pagina vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld negen keer).
 7. Kies de dekking voor lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Zorg en Zekerheid vergoedingen) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Eesveen?

Jouw basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Eesveen. Zodoende ben je standaard verzekerd voor zaken als Medisch specialist, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Controleer de voorwaarden van de huidige verzekeraar en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Hieronder vind je enkele gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Eesveen is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inspecteer of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Overijssel. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Eesveen. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Eesveen? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Eesveen moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei verschillende types zorg in de buurt van Steenwijkerland. Onder andere: kraamzorg, logopedie, diëtetiek, ergotherapie en ook stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, haptonomie. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij DSW en VvAA. Controleer de voorwaarden van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Tandartskosten na een ongeval.

Verzekeringskantoor in Eesveen

Heb jij het liefst persoonlijk contact aangaande een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Eesveen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider bespreekt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Eesveen