Loading...

Zorgverzekering Ees Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Ees. Populaire keuzes zijn CZ, VGZ, Menzis, FBTO, OHRA. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht de afgesloten zorgverzekering met jouw wensen. Met medewerking van onze nuttige zorgvergelijker mag ook jij rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld anticonceptie + orthodontie. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is best complex. Feiten zoals Diagnose Behandelcombinatie en Inkomensafhankelijke premie zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of Pro Life tot bijvoorbeeld Interpolis en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van onze zorgvergelijker bekijk je snel en moeiteloos een goedkope verzekering die klopt met je individuele wensen. Hulp nodig? Op deze pagina vind jij nuttige info met betrekking tot de aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Doniaga zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Ees? De kosten van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. Het tarief wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Door de vergelijk module – met uitgebreide functies – spot jij direct welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Promovendum is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-ees


Betrouwbare zorgpolis in Ees?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Brielle afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Op deze site lees je meer over een aantal variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor problemen zoals Decubitus of Diverticulose, en tevens voor bijv. Parelketting en TIA. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (de max is €500). Het pluspunt is een lagere premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Borger-Odoorn) of soms een onderwijsinstelling. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ees?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Ees of ergens in de buurt. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker via internet. Hieronder bekijk jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (o.a. 18 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld VvAA vergoedingen) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Ees?

Het basispakket vergoedt de meeste zorgkosten in Ees. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis maar ook Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van de actuele polis en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar check je enige vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Ees wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: loop na of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Drenthe. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Ees. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Ees? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €30 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Ees moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstellingen in de streek Borger-Odoorn. Neem nou logopedie, kraamzorg, podotherapie, diëtetiek en plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Avéro Achmea en ZieZo. Bekijk de afspraken van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Vergoedingen Stomamateriaal en spoelapparatuur.

Verzekeringskantoor in Ees

Heb jij het liefst face to face contact omtrent de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Ees. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur checkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ees