Loading...

Zorgverzekering Eenrum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Eenrum. Populaire keuzes zijn Achmea, FBTO, Menzis, OHRA, CZ. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Matcht de geldende polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van deze slimme zorgvergelijker kan iedereen rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende polissen als bijv. mindfulness en kraamzorg. Overstappen van aanbieder is razendsnel gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is best frustrerend. Zaken als Zorgaanbieders en CAK vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van CZ of Menzis tot Interpolis en Zekur. Hoe ontdek ik een passende verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door de zorgvergelijker vind je direct en probleemloos een duidelijke verzekering die past bij je wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij makkelijke gegevens ten aanzien van restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Of klik meteen verder naar Doldersum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Eenrum? De prijzen van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – tref jij snel welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Anderzorg is vaak een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-eenrum


Meest gekozen zorgpolis in Eenrum?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Breezand afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site ontdek je belangrijke begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Cefaal hematoom of Identificatiesyndroom, echter ook Macrofilie en Wernicke-syndroom. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (maximaal €500). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (De Marne) of wellicht een opleiding. Het voordeel is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Eenrum?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Eenrum of ergens in de buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger online. Hier tref je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld achttien stuks per jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. Stad Holland vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Eenrum?

De basispolis dekt de meeste zorgkosten in Eenrum. Daarmee staat de verzekeraar garant voor o.a. Huisarts, Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis en Logopedie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Inventariseer de condities van jouw huidige modules om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op onze website tref je meerdere erkende zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Eenrum wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Een basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: verifieer of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Groningen. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Eenrum. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Eenrum? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Eenrum is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er velerlei zorgbedrijven in de regio De Marne. Onder andere: diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg, logopedie en audicien, psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken, apotheek. De financiële compensaties wisselen nogal bij Menzis en ZieZo. Bestudeer de kleine lettertjes van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Sterilisatie man.

Verzekeringskantoor in Eenrum

Prefereer jij persoonlijk contact met betrekking tot de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Eenrum. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon kijkt naar je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Eenrum