Loading...

Zorgverzekering Eemnes Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Eemnes. Populaire keuzes zijn VGZ, Achmea, Menzis, CZ, FBTO. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht de bestaande zorgverzekering nog met jouw situatie? Met behulp van onze praktische zorgvergelijker kun je vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld oedeemtherapie plus osteopathie. Overstappen van polis is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk lastig. Begrippen als GVS en Aanvullende verzekering vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of PMA tot aan Delta Lloyd en United Consumers. Hoe vind ik een betrouwbare aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via een zorgvergelijker tref je vlug en zonder problemen een voordelige verzekering die aansluit op jouw individuele wensen. Problemen? Hier spot jij bruikbare specificaties met betrekking tot de aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Doetinchem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Eemnes? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – spot jij direct welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-eemnes


Veel gekozen zorgpolis in Eemnes?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei partijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Breda afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Op deze pagina vind je een aantal factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgverleners waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor bijvoorbeeld Contactdermatitis of Klinefelter-syndroom, echter ook Oogziekte en Stress. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (niet meer dan €500). Het voordeel is een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra module voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Eemnes) of juist een school. Je ontvangt een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Eemnes?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Eemnes of in een omliggende plaats. Tip: je doet dit veel rapper en nog effectiever via het internet. Hieronder bekijk je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. negen stuks per jaar).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld Pro Life vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Eemnes?

De basisverzekering vergoedt veel zorgkosten in Eemnes. Op die manier staat de verzekeraar garant voor onder andere Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer maar ook Dieetadvies, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Bekijk de voorwaarden van je actuele polis en controleer wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder bekijk jij een aantal vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Utrecht.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Eemnes is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Een basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: trek even na of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Utrecht. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Eemnes. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Eemnes? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €65 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Eemnes moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei soorten zorg in de gemeente Eemnes. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie en ook audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij De Amersfoortse of ZieZo. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Stamboomonderzoek.

Verzekeringskantoor in Eemnes

Prefereer jij face to face contact ten aanzien van de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Eemnes. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur controleert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Eemnes