Loading...

Zorgverzekering Eemdijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Eemdijk. Populaire keuzes zijn VGZ, Menzis, CZ, FBTO, OHRA. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Klopt de huidige polis bij jouw situatie? Met behulp van onze innovatieve zorgvergelijker kan jij direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende zekerheden als EHBO-advies of mantelzorg. De overstap is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is soms moeilijk. Aspecten zoals Woonlandpakket en Ketenzorg zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Besured of PNOZorg tot aan CZdirect en Salland. Hoe stap ik over naar een betrouwbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van een zorgvergelijker bekijk je gelijk en eenvoudig een betrouwbare verzekering die aansluit op jouw zorgbehoefte. Problemen? Hier bekijk jij nuttige gegevens m.b.t. de eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Lees ook alles over Doesburg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Eemdijk? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door ons vergelijk script – inclusief handige filters – tref je snel welke polis de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot januari 2022. Meer voordeel behalen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-eemdijk


Populaire zorgpolis in Eemdijk?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Brantgum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers, Bewuzt. Hierna vind je enkele variabelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgadressen waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Confabulatie of Gerontofilie, maar ook Paruresis en Treponematose. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra aanvulling voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Bunschoten) of juist een opleiding. Je ontvangt een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Eemdijk?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Eemdijk of in een omliggende plaats. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger via het internet. Hieronder tref jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 9 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is PNOZorg vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Eemdijk?

De basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Eemdijk. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts. Echter ook Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Controleer de voorwaarden van de actuele dekking en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar vind jij enige vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Eemdijk is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: inventariseer of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Utrecht. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Eemdijk. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Eemdijk? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €30 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Eemdijk zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei soorten zorg in de regio Bunschoten. Neem nou diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie of stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien. De vergoedingen wisselen nogal bij De Goudse of ZorgDirect. Bekijk de dekking van de polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Staaroperatie.

Verzekeringskantoor in Eemdijk

Prefereer jij 1 op 1 contact ten aanzien van een zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Eemdijk. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Eemdijk