Loading...

Zorgverzekering Duivendrecht Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Duivendrecht. Veel gekozen partijen zijn Achmea, OHRA, FBTO, Menzis, VGZ. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Matcht jouw geldende zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van de praktische zorgvergelijker kun je vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals vaccinaties / zwangerschap en bevalling. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is soms niet eenvoudig. Feiten zoals Zorgverzekeraar en Verplicht eigen risico vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of Pro Life tot o.a. De Goudse en VvAA. Hoe ontdek ik een geschikte polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van een zorgvergelijker tref je rap en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die overeenkomt met de behoeften. Is het lastig? Op deze pagina tref je handige details over de naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Den Oever zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Duivendrecht? De prijzen van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl de dekking gelijk is. Zo kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je binnen 1 minuut welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Anderzorg, HEMA, Besured betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-duivendrecht


Populaire zorgpolis in Duivendrecht?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Boornzwaag afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze pagina lees je meer over cruciale onderdelen die van belang zijn. Aan de hand van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Autoglossofobie of Erotomanie, maar ook Ortho-ergisch eczeem en Stendhal-syndroom. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (de max is €500). Jouw “win” is een lagere premie. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra aanvulling voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, jouw gemeente (Ouder-Amstel) of wellicht een opleiding. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Duivendrecht?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Duivendrecht of in een omliggende plaats. Tip: het kan nog sneller en duidelijker op internet. Op deze pagina lees jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. 9 behandelingen).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. De Amersfoortse vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Duivendrecht?

Het basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Duivendrecht. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Huisarts, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Echter ook Ergotherapie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Bekijk de kleine letters van je actuele modules om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna spot je meerdere veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Duivendrecht wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: trek even na of jouw verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Duivendrecht. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Duivendrecht? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €70 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Duivendrecht zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal zorginstanties in en rondom Ouder-Amstel. Bijvoorbeeld: kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie of ook psychologische zorg, haptonomie, audicien, plastische chirurgie, apotheek. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Avéro Achmea of UMC Zorgverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Vergoedingen Snurkbeugel.

Verzekeringskantoor in Duivendrecht

Houd jij van 1 op 1 contact m.b.t. je zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Duivendrecht. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur checkt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Duivendrecht