Loading...

Zorgverzekering Duiven Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Duiven. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, CZ, VGZ, Menzis, FBTO. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht deze actuele zorgverzekering met jouw behoeften? Via onze scherpe zorgvergelijker kun je snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals opticien + acupunctuur. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is best gecompliceerd. Zaken als Eerstelijnszorg of Collectieve zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van AnderZorg of Pro Life tot bijvoorbeeld CZdirect en Univé. Hoe achterhaal ik een passende verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels onze zorgvergelijker achterhaal je snel en gemakkelijk een voordelige verzekering die overeenkomt met jouw individuele wensen. Hulp nodig? Hier lees jij makkelijke gegevens ten aanzien van naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering. Zie ook meer over Den Ilp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Duiven? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – en de speciale filters – bekijk je gelijk welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Promovendum is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-duiven


Betrouwbare zorgpolis in Duiven?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Boornbergum afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers, Bewuzt. Verderop bekijk je enkele onderdelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor problemen zoals Bijziendheid of Keratomalacie, echter ook Longkanker en Simuleren. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (de max is €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra verzekering voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, gemeente (Duiven) of via een opleiding. Het voordeel is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Duiven?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Duiven of in deze buurt. Let op: het kan nog sneller en gemakkelijker via internet. Hieronder check jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 6 keer).
 7. Neem besluit over de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld ZorgDirect dekking) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Duiven?

Jouw basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Duiven. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts en Ergotherapie, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg. Lees de kleine letters van jouw huidige polis en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop check jij enige veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Duiven wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: inspecteer of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Duiven. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Duiven? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €30 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Duiven moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er meerdere soorten zorg in de regio Duiven. Bijvoorbeeld: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, kraamzorg en ook apotheek, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Menzis of VvAA. Controleer de afspraken van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Slijmuitzuigapparatuur.

Verzekeringskantoor in Duiven

Prefereer jij persoonlijk contact m.b.t. je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Duiven. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Duiven