Loading...

Zorgverzekering Drongelen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Drongelen. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, Achmea, OHRA, VGZ, FBTO. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Klopt jouw bestaande dekking bij jouw situatie? Aan de hand van een snelle zorgvergelijker kan jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen als orthodontie plus mindfulness. De overstap is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een passende zorgverzekering is soms complex. Aspecten zoals Zorgaanbieders + Verplicht eigen risico vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of Menzis tot bijv. De Goudse en Zekur. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van een zorgvergelijker vind je gelijk en probleemloos een duidelijke verzekering die matcht met je zorgbehoefte. Problemen? Op onze website spot je makkelijke gegevens met betrekking tot de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Of klik meteen verder naar Den Bommel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in oktober 2021 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Drongelen? De prijzen van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Door onze vergelijker – met handige zoekfuncties – tref je binnen enkele minuten welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-drongelen


Betrouwbare zorgpolis in Drongelen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ‘t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Boelenslaan afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Verderop ontdek je betekenisvolle aspecten die extra belangrijk zijn. Via deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Complex regionaal pijnsyndroom of Hippofobie, echter ook Moyamoya-syndroom en Schurft. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra verzekering voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Aalburg) of juist een opleiding. Het voordeel is een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Drongelen?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Drongelen of ergens in de buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via het internet. Onderstaand lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 6 keer).
 7. Kies de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld United Consumers dekking) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Drongelen?

Jouw basispakket compenseert veel voorkomende zorgkosten in Drongelen. Zodoende worden kosten gedekt van onder andere Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer maar ook Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg. Controleer de algemene voorwaarden van jouw huidige modules en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hierna spot je enkele veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Drongelen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Drongelen. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Drongelen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Drongelen zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er vele zorgbedrijven in de buurt van Aalburg. Zoals logopedie, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie of ook haptonomie, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij AnderZorg of Stad Holland. Bestudeer de condities van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Vergoedingen Scleraschalen.

Verzekeringskantoor in Drongelen

Wil je het liefstpersoonlijk contact met betrekking tot een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Drongelen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist bekijkt jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Drongelen