Loading...

Zorgverzekering Driewegen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Driewegen. Populaire keuzes zijn CZ, Achmea, VGZ, FBTO, Menzis. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om jouw huidige polis goed door te nemen. Matcht de bestaande polis met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van deze handige zorgvergelijker kun je nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als EHBO-advies of dieetadvies. Het overstappen is in een paar minuutjes gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is soms complex. Begrippen als Zorgtoeslag + Basispakket zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van ZorgDirect of Kiemer tot aan CZdirect en ZieZo. Hoe stap ik over naar een goede verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij deze zorgvergelijker tref je snel en moeiteloos een geschikte verzekering die klopt met de wensen. Problemen? Op onze website spot je nuttige informatie m.b.t. de basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis. Bekijk ook meer info over Delfgauw zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Driewegen? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. Het tarief hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels ons vergelijk script – en de speciale filters – spot je binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-driewegen


Meest gekozen zorgpolis in Driewegen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Blokker afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Hieronder tref je enkele begrippen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgverleners waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Angelmansyndroom of Ganser-syndroom, echter ook Non-verbal Learning Disabilities en Syndroom van Sjögren. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar minder zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Borsele) of via een opleiding. Je ontvangt een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Driewegen?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Driewegen of rondom deze plaats. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via het internet. Onderstaand lees jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 6 behandelingen).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. PNOZorg dekking) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Driewegen?

Jouw basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Driewegen. Zo worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis en tevens Wijkverpleging, Logopedie, Dieetadvies, Ergotherapie. Bekijk de voorwaarden van je actuele dekking om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop vind je enige populaire zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Driewegen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: controleer goed of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Driewegen. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Driewegen? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €70 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Driewegen moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er velerlei verschillende types zorg in en rondom Borsele. Neem nou kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, logopedie maar ook audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek. De financiële compensaties wisselen nogal bij C4Me en United Consumers. Controleer de kleine lettertjes van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Vergoedingen Röntgenfoto.

Verzekeringskantoor in Driewegen

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak m.b.t. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Driewegen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige checkt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Driewegen