Loading...

Zorgverzekering Drieborg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Drieborg. Veel gekozen partijen zijn Menzis, Achmea, CZ, FBTO, OHRA. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Klopt de bestaande zorgverzekering met jouw wensen. Met behulp van deze praktische zorgvergelijker kun je vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld EHBO-advies of tandarts. De overstap is in een paar minuutjes geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is vaak ingewikkeld. Feiten zoals Restitutiepolis of Wet BIG komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of ONVZ tot De Goudse en ZieZo. Hoe vind ik een betrouwbare verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij een zorgvergelijker achterhaal je direct en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die klopt met je zorgbehoefte. Problemen? Op deze website check jij nuttige details aangaande de aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Deest zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Drieborg? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De premie hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met de vergelijk module – en de speciale filters – bekijk jij binnen enkele minuten welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-drieborg


Meest gekozen zorgpolis in Drieborg?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Blije afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site tref je betekenisvolle onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Aneurysma of Fenylketonurie, maar ook Pervasieve ontwikkelingsstoornis en Watervrees. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Oldambt) of soms een vereniging. Je ontvangt een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Drieborg?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Drieborg of rondom deze plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en nog effectiever online. Hier spot jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 27 behandelingen).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. OHRA dekking) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Drieborg?

De basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Drieborg. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer maar ook Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Verloskundige zorg. Inventariseer de kleine letters van je huidige verzekering en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar spot je enkele algemene zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Drieborg wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: trek even na of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Groningen. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Drieborg. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Drieborg? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €45 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Drieborg zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Tevens zijn er meerdere verschillende types zorg in de gemeente Oldambt. Neem nou podotherapie, ergotherapie, logopedie, kraamzorg en ook psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, audicien, apotheek. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij inTwente en VvAA. Raadpleeg de condities van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Rollaken.

Verzekeringskantoor in Drieborg

Prefereer jij een persoonlijke afspraak met betrekking tot een zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Drieborg. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider bespreekt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Drieborg