Loading...

Zorgverzekering Drempt Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Drempt. Veel gekozen partijen zijn Achmea, Menzis, VGZ, OHRA, CZ. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Past deze geldende verzekering met jouw wensen. Met medewerking van de scherpe zorgvergelijker kan jij direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals oefentherapie of mindfulness. Het overstappen is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is redelijk niet eenvoudig. Begrippen als Eigen bijdrage + Betalingsachterstand komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of OZF tot bijvoorbeeld FBTO en ZieZo. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels onze zorgvergelijker detecteer je direct en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die past bij alle zorgwensen. Meer info? Op onze website spot jij handige informatie m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis. Of klik meteen verder naar Dedemsvaart zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Drempt? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels ons vergelijk script – inclusief handige filters – check jij snel welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, Besured is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-drempt


Meest gekozen zorgpolis in Drempt?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Blesdijke afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Univé, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina vind je betekenisvolle aspecten die jou verder op weg helpen. Via deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Afhankelijke persoonlijkheidsstoornis of Hallucinatie, echter ook Plankenkoorts en Rigiditeit. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (de max is €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra polis voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Bronckhorst) of via een school. Je krijgt korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Drempt?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Drempt of rondom deze plaats. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler d.m.v. internet. Onderstaand tref je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 12 keer).
 7. Bepaal een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Kiemer dekking) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Drempt?

Jouw basispolis compenseert veel zorgkosten in Drempt. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen en tevens Logopedie, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg. Inventariseer de kleine letters van jouw huidige verzekeraar om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hierna lees jij meerdere populaire zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Drempt wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Handig: verifieer of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Drempt. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Drempt? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Drempt moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorginstellingen in de regio Bronckhorst. Zoals podotherapie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek en ook audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij De Goudse of Ohra. Raadpleeg de condities van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Rode Hond Vaccinatie.

Verzekeringskantoor in Drempt

Houd jij van een “echt” gesprek rondom jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Drempt. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige bekijkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Drempt