Loading...

Zorgverzekering Dreischor Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Dreischor. Populaire keuzes zijn VGZ, CZ, FBTO, OHRA, Menzis. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is slim om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Matcht deze bestaande verzekering bij jouw situatie? Aan de hand van deze nuttige zorgvergelijker kan men vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. tandheelkundige hulp + mantelzorg. De overstap is in een paar minuutjes gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is vaak frustrerend. Termen als Wmo en Zorgverzekeraar zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van De Amersfoortse of Menzis tot bijvoorbeeld FBTO en VGZ. Hoe ontdek ik een passende polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door een zorgvergelijker detecteer je gelijk en zonder problemen een goede verzekering die in lijn is met je zorgwensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij handige adviezen m.b.t. de aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering. Zie ook meer over Dearsum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Dreischor? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – check je binnen enkele minuten welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Besured is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-dreischor


Populaire zorgpolis in Dreischor?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Bleiswijk afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, Bewuzt. Op deze site vind je betekenisvolle variabelen die jou verder op weg helpen. Met deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor onder andere Atresie of Dissociatie, maar ook Lissencefalie en Ziekte van Steinert. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra module voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Schouwen-Duiveland) of juist een vereniging. Je hebt recht op een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Dreischor?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan is er een verzekeringskantoor in Dreischor of in deze buurt. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler via het internet. Op deze pagina bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn negen keer).
 7. Bepaal de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn inTwente dekking) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Dreischor?

De basispolis betaalt veel voorkomende zorgkosten in Dreischor. Zodoende ben je standaard verzekerd voor onder andere Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek en tevens Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Wijkverpleging. Controleer de condities van je actuele verzekeraar om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina vind je een aantal gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Dreischor wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: verifieer of de verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zeeland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Dreischor. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Dreischor? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische reden of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Dreischor is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Daarnaast zijn er vele zorgbedrijven in de gemeente Schouwen-Duiveland. Denk aan: podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, logopedie en haptonomie, plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek. De financiële compensaties wisselen nogal bij Bewuzt en Zilveren Kruis. Raadpleeg de kleine lettertjes van je polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Robotmanipulator.

Verzekeringskantoor in Dreischor

Wil je het liefstface to face contact m.b.t. de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Dreischor. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur controleert de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Dreischor