Loading...

Zorgverzekering Doorwerth Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Doorwerth. Populaire keuzes zijn VGZ, OHRA, Achmea, FBTO, Menzis. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt deze bestaande zorgverzekering met jouw wensen. Aan de hand van een innovatieve zorgvergelijker kan iedereen snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld orthodontie of epilatie. Het overstappen is razendsnel gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk complex. Aspecten zoals Regeling wanbetalers en CVZ zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of PMA tot bijv. DSW en Univé. Hoe ontdek ik een professionele polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker achterhaal je direct en eenvoudig een voordelige verzekering die aansluit op alle wensen. Problemen? Op deze pagina check je makkelijke details met betrekking tot de basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar de Wijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Doorwerth? De kosten van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Via de vergelijk module – met uitgebreide functies – bekijk jij snel welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA betreft vaak een natura- of budgetpolis. Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-doorwerth


Populaire zorgpolis in Doorwerth?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Bladel afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Interpolis. Verderop ontdek je enkele aspecten die extra belangrijk zijn. Via deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor o.a. Battered child-syndroom of Hand- voet- en mondziekte, en tevens voor bijv. Mazelen en Stendhal-syndroom. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (de max is €500). Het voordeel is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Renkum) of wellicht een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Doorwerth?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Doorwerth of ergens in de buurt. Let op: het kan nog sneller en nog effectiever online. Hierna bekijk jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 36 keer p/jaar).
 7. Selecteer een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld FBTO dekking) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Doorwerth?

Jouw basisverzekering dekt veel zorgkosten in Doorwerth. Zo staat de verzekeraar garant voor onder andere Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medicijnen. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Bekijk de polisvoorwaarden van de huidige dekking en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina bekijk jij enige veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Doorwerth wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: inspecteer of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Doorwerth. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Doorwerth? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €25 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Doorwerth moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je meerdere zorginstellingen in de gemeente Renkum. Denk aan: logopedie, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie of audicien, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, apotheek. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij AnderZorg en Stad Holland. Raadpleeg de afspraken van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Reizigersvaccinatie.

Verzekeringskantoor in Doorwerth

Houd jij van 1 op 1 contact rondom een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Doorwerth. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur checkt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Doorwerth