Loading...

Zorgverzekering Doornspijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Doornspijk. Bijvoorbeeld naar CZ, FBTO, Menzis, VGZ, Achmea. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Klopt de bestaande polis met jouw behoeften? Aan de hand van een praktische zorgvergelijker kun je direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals kraamzorg en epilatie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is nogal complex. Feiten zoals Naturapolis + Zorgtoeslag zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of Ohra tot FBTO en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een passende aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door deze zorgvergelijker vind je snel en probleemloos een geschikte verzekering die overeenkomt met je wensen. Problemen? Op onze website tref jij nuttige info over de basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis. Zie ook meer over De Westereen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Doornspijk? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – inclusief handige filters – tref je binnen 1 minuut welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-doornspijk


De beste zorgpolis in Doornspijk?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Bitgummole afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Univé, United Consumers, Bewuzt. Verderop lees je meer over nuttige onderdelen waar je zeker op moet letten. Via deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Angelmansyndroom of Dyspepsie, maar ook Peritonsillair abces en Syndroom van Marfan. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (de max is €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, jouw gemeente (Elburg) of juist een opleiding. Je krijgt een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Doornspijk?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Doornspijk of omgeving. Maar dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker online. Hierna tref je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (onder andere negen per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. DSW dekking) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Doornspijk?

De basispolis staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Doornspijk. Zo ben je standaard verzekerd voor o.a. Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van de huidige verzekering en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop check je een aantal populaire zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Doornspijk wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: controleer goed of de verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Doornspijk. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Doornspijk? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Doornspijk moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er een aantal zorginstellingen in de buurt van Elburg. Zoals diëtetiek, logopedie, ergotherapie, podotherapie of ook psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij CZ en Promovendum. Bekijk de condities van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Vergoedingen Reiskosten ziekenbezoek.

Verzekeringskantoor in Doornspijk

Heb jij het liefst persoonlijk contact met betrekking tot een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Doornspijk. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur bespreekt jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Doornspijk