Loading...

Zorgverzekering Doorn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Doorn. Veel gekozen partijen zijn VGZ, Achmea, FBTO, OHRA, Menzis. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering goed door te nemen. Past jouw bestaande dekking nog met jouw situatie? Via de slimme zorgvergelijker kan men vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld tand + alternatieve geneeswijzen. Overstappen van aanbieder is echt zo gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is redelijk complex. Aspecten zoals Drempelinkomen en CAK zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of National Academic tot Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een passende verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van een zorgvergelijker vind je rap en zonder problemen een voordelige verzekering die in lijn is met de individuele wensen. Problemen? Hier lees jij handige specificaties m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor De Waal zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Doorn? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je al veel besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via de zorgvergelijker – inclusief handige filters – zoek jij snel welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot januari 2023. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-doorn


De beste zorgpolis in Doorn?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Bingelrade afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Hieronder ontdek je een aantal begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Anti-sociale persoonlijkheidsstoornis of Hersenkneuzing, maar ook Plekjes van Fordyce en Stoornis in de impulsbeheersing. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Utrechtse Heuvelrug) of soms een onderwijsinstelling. Je ontvangt een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Doorn?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Doorn of omgeving. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler via internet. Op deze pagina check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. negen per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. Delta Lloyd dekking) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Doorn?

Jouw basispolis vergoedt allerlei zorgkosten in Doorn. Daarmee worden kosten gedekt van zaken als Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis maar ook Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Controleer de kleine letters van jouw actuele dekking en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website check jij enige veel voorkomende zorgverleners in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Doorn wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: trek even na of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Utrecht. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Doorn. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Doorn? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van een paar tientjes per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Doorn zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Er zijn nog velerlei zorgbedrijven in de buurt van Utrechtse Heuvelrug. Onder andere: diëtetiek, logopedie, ergotherapie, kraamzorg of stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Bewuzt of Stad Holland. Raadpleeg de afspraken van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Vergoedingen Refractiechirurgie.

Verzekeringskantoor in Doorn

Houd jij van een “echt” gesprek met betrekking tot de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Doorn. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider inventariseert jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Doorn