Loading...

Zorgverzekering Domburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Domburg. Bijvoorbeeld naar VGZ, CZ, OHRA, Menzis, Achmea. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht jouw huidige dekking bij jouw situatie? Met behulp van deze innovatieve zorgvergelijker kan je snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden als acupunctuur en acupunctuur. Overstappen van aanbieder is razendsnel gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is nogal moeilijk. Termen als Zorginstituut Nederland of Collectieve verzekeringen vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of Ohra tot bijv. Delta Lloyd en United Consumers. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij onze zorgvergelijker bekijk je snel en zonder problemen een goede verzekering die klopt met alle behoeften. Hulp nodig? Hier spot jij bruikbare info over de aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, basisverzekering. Bekijk ook meer info over De Rijp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Domburg? De kosten van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je al veel besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met onze vergelijker – met uitgebreide functies – spot je direct welke aanbieder de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum is meestal wel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-domburg


De beste zorgpolis in Domburg?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Bierum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Interpolis, Univé, Bewuzt. Op deze site tref je een aantal onderdelen die van belang zijn. Met behulp van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Avolitie of Hartstilstand, maar ook Lalofobie en Stoornis in de impulsbeheersing. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (de max is €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra polis voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, gemeente (Veere) of juist een onderwijsinstelling. Het voordeel is een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Domburg?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Domburg of ergens in de buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker op internet. Onderstaand spot jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn negen per jaar).
 7. Kies de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Avéro Achmea dekking) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Domburg?

Jouw basispolis betaalt de meeste zorgkosten in Domburg. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Check de voorwaarden van je huidige verzekeraar om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar check je een paar gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Domburg wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Het basispakket dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: inspecteer of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Domburg. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Domburg? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €35 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Domburg moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog vele soorten zorg in de streek Veere. Denk aan: logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg of haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, audicien. De dekkingen zijn erg wisselend bij inTwente of Promovendum. Check de dekking van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Psychotherapie.

Verzekeringskantoor in Domburg

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak ten aanzien van jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Domburg. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider kijkt naar je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Domburg