Loading...

Zorgverzekering Doesburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Doesburg. Veel gekozen partijen zijn Menzis, CZ, OHRA, VGZ, Achmea. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past de bestaande verzekering nog met jouw situatie? Via onze handige zorgvergelijker kun jij direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen als manuele therapie / mindfulness. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is nogal gecompliceerd. Feiten zoals Gecontracteerde zorg + Overstappen zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of PMA tot FBTO en VGZ. Hoe vind ik een passende aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van een zorgvergelijker bekijk je rap en gemakkelijk een goede verzekering die klopt met jouw wensen. Problemen? Op onze website tref jij bruikbare specificaties aangaande de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over De Meern zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Doesburg? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De premie wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. de polisvergelijker – en de speciale filters – bekijk je supersnel welke organisatie voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, HEMA betreft vaak een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-doesburg


Populaire zorgpolis in Doesburg?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Beuningen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Hierna vind je belangrijke factoren die jou verder op weg helpen. Met deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor aandoeningen als Aortadissectie of Hersenontsteking, maar ook Lesch-Nyhan-syndroom en Ziekte van Brill-Zinsser. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar minder zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (max €500). De reden hiervoor is een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra polis voor fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Doesburg) of soms een opleiding. Je hebt recht op korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Doesburg?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Doesburg of ergens in de buurt. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever via het internet. Hier bekijk jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 27 behandelingen).
 7. Selecteer een vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Zilveren Kruis november 2022) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Doesburg?

Het basispakket staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Doesburg. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Huisarts, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Logopedie. Inventariseer de voorwaarden van jouw actuele verzekering en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina spot je meerdere erkende zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Doesburg is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: inventariseer of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Doesburg. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Doesburg? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Doesburg moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog allerlei zorginstanties in de regio Doesburg. Bijvoorbeeld: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie maar ook stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, audicien, psychologische zorg. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij De Goudse en VvAA. Check de condities van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Psychiatrische kliniek.

Verzekeringskantoor in Doesburg

Heb jij het liefst face to face contact ten aanzien van de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Doesburg. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Doesburg