Loading...

Zorgverzekering Dirksland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Dirksland. Veel gekozen partijen zijn FBTO, CZ, Achmea, OHRA, VGZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht de bestaande verzekering bij jouw situatie? Met medewerking van deze innovatieve zorgvergelijker kan iedereen rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals oedeemtherapie of chiropractie. De overstap is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms complex. Feiten zoals Natura zorgverzekering + Zvw zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van De Amersfoortse of National Academic tot bijv. FBTO en VGZ. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door de zorgvergelijker tref je vlug en makkelijk een goedkope verzekering die spoort met jouw behoeften. Meer info? Op deze website check jij nuttige adviezen over de eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over De Kwakel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Dirksland? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met onze vergelijker – met bruikbare filters – spot jij binnen 1 minuut welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-dirksland


Populaire zorgpolis in Dirksland?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Bern afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Hierna vind je een aantal aspecten die extra belangrijk zijn. Via deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Dengue of Exoftalmus, echter ook Lepra en Spitsvoet. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een minder hoge premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Goeree-Overflakkee) of mogelijk een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Dirksland?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan is er een verzekeringskantoor in Dirksland of omgeving. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via internet. Hieronder tref je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (onder andere negen keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. VvAA december 2022) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Dirksland?

Het basispakket betaalt veel zorgkosten in Dirksland. Hiermee ben je standaard verzekerd voor o.a. Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts. Echter ook Dieetadvies, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg. Inventariseer de condities van de huidige verzekeraar om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina spot jij een paar gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Dirksland wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: loop na of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Dirksland. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Dirksland? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €55 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Dirksland moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog een aantal soorten zorg in de gemeente Goeree-Overflakkee. Neem nou logopedie, ergotherapie, podotherapie, diëtetiek of ook plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken. De vergoedingen wisselen nogal bij Delta Lloyd of Univé. Bestudeer de dekking van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Psoriasis kuurreis.

Verzekeringskantoor in Dirksland

Wil je het liefsteen “echt” gesprek aangaande jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Dirksland. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon checkt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Dirksland