Loading...

Zorgverzekering Dinteloord Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Dinteloord. Veel gekozen partijen zijn CZ, OHRA, FBTO, Achmea, VGZ. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Past de geldende verzekering met jouw behoeften? Geholpen door de nuttige zorgvergelijker kan je snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals o.a. huidbehandelingen en EHBO-advies. Overstappen van aanbieder is echt zo afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is redelijk complex. Feiten zoals Ziekenfonds of Inkomensafhankelijke bijdrage komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van Bewuzt of OZF tot De Goudse en United Consumers. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van onze zorgvergelijker achterhaal je direct en zonder problemen een goedkope verzekering die spoort met de wensen. Hulp nodig? Op onze website bekijk je bruikbare adviezen over de basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Lees ook alles over De Klomp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Dinteloord? De premies van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Door de polisvergelijker – met uitgebreide functies – spot jij supersnel welke aanbieder de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, HEMA, Besured is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-dinteloord


De beste zorgpolis in Dinteloord?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Berkenwoude afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Univé, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Op deze pagina vind je belangrijke factoren waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Dementie of Embolie, en tevens voor bijv. Leukemie en Staar. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, een gemeente (Steenbergen) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Dinteloord?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in Dinteloord of in deze buurt. Maar je doet dit veel rapper en nog effectiever d.m.v. internet. Hieronder bekijk je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 36 keer).
 7. Beslis over de dekking m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is UMC Zorgverzekering december 2022) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Dinteloord?

Jouw basispolis dekt veel zorgkosten in Dinteloord. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts, Ziekenvervoer en tevens Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Bekijk de condities van je huidige dekking om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar check je enige populaire zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Dinteloord is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: inspecteer of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Dinteloord. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Dinteloord? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €65 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Dinteloord moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Daarnaast zijn er vele zorgbedrijven in de gemeente Steenbergen. Bijvoorbeeld: kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie maar ook audicien, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, stoppen met roken. De vergoedingen wisselen nogal bij Bewuzt of Ohra. Raadpleeg de afspraken van de polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Vergoedingen Prothetische voorzieningen.

Verzekeringskantoor in Dinteloord

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact inzake de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Dinteloord. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon bekijkt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Dinteloord