Loading...

Zorgverzekering Dieren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Dieren. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, CZ, Menzis, FBTO, VGZ. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt jouw afgesloten polis met jouw wensen. Via de handige zorgvergelijker mag ook jij nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen als bijv. orthodontie plus anticonceptie. Overstappen van aanbieder is razendsnel afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een passende zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Aspecten zoals Zorgverzekeringsfonds + Naturapolis zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Bewuzt of PMA tot bijvoorbeeld Ik en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een goede polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels deze zorgvergelijker achterhaal je vlug en zonder problemen een voordelige verzekering die overeenkomt met de behoeften. Is het lastig? Op deze pagina spot je praktische gegevens met betrekking tot de naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar De Groeve zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Dieren? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels ons vergelijk script – en de speciale filters – zoek jij snel welke organisatie de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2022. Meer voordeel behalen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is in de regel een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-dieren


De beste zorgpolis in Dieren?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Bergharen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze pagina tref je cruciale aspecten die jou verder op weg helpen. Via deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners voor onder andere Bijziendheid of Ischias, en tevens voor bijv. Likdoorn en Toxoplasmose. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (de max is €500). Jouw “win” is lagere maandlasten. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra module voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Rheden) of soms een vereniging. Het voordeel is korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Dieren?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Dieren of ergens in de buurt. Handig: het kan nog sneller en gemakkelijker via internet. Hieronder tref jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld zes stuks per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld PMA augustus 2022) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Dieren?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Dieren. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer maar ook Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Check de kleine letters van je actuele dekking en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar vind je enkele algemene zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Dieren wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: check even of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Dieren. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Dieren? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Dieren is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Tevens zijn er velerlei soorten zorg in en rondom Rheden. Bijvoorbeeld: diëtetiek, logopedie, podotherapie, kraamzorg of ook stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Menzis of Zilveren Kruis. Raadpleeg de condities van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Preventief medisch onderzoek.

Verzekeringskantoor in Dieren

Houd jij van face to face contact t.a.v. een zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Dieren. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider inventariseert jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Dieren