Loading...

Zorgverzekering Deurze Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Deurze. Veel gekozen partijen zijn CZ, OHRA, Achmea, VGZ, FBTO. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Matcht jouw huidige zorgverzekering nog met jouw situatie? Aan de hand van deze scherpe zorgvergelijker mag ook jij rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende modules als bijv. EHBO-advies of alternatieve zorg. De overstap is razendsnel geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is soms ingewikkeld. Termen als Combinatiepolis en Diagnose Behandelcombinatie zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van AnderZorg of Ohra tot bijv. DSW en Zekur. Hoe achterhaal ik een gewoon goede verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door een zorgvergelijker detecteer je vlug en makkelijk een betrouwbare verzekering die matcht met jouw wensen. Is het lastig? Op deze website tref jij makkelijke info m.b.t. de restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar De Blesse zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Deurze? De kosten van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. Het tarief wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de zorgvergelijker – met bruikbare filters – spot je binnen enkele minuten welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-deurze


Veel gekozen zorgpolis in Deurze?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Bergambacht afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Univé, Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site ontdek je cruciale variabelen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgadressen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Ageusie of Gilles de la Tourette-syndroom, en tevens voor bijv. Nymfomanie en Wernicke-syndroom. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar een stuk minder zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een goedkope polis. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Aa en Hunze) of soms een vereniging. Je ontvangt een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Deurze?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Deurze of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via het internet. Op deze pagina bekijk je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (onder andere 12 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Kiemer augustus 2022) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Deurze?

De basisverzekering vergoedt veel zorgkosten in Deurze. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen, Bloedonderzoek en Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Lees de condities van jouw huidige polis en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Hierna bekijk je enige algemene zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Deurze wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: loop na of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Drenthe. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Deurze. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Deurze? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €55 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Deurze zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er meerdere soorten zorg in de streek Aa en Hunze. Zoals kraamzorg, logopedie, ergotherapie, podotherapie en ook haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Interpolis of VGZ. Bestudeer de dekking van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Vergoedingen Poliklinische bevalling met medische noodzaak.

Verzekeringskantoor in Deurze

Houd jij van persoonlijk contact aangaande een zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Deurze. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist helpt jou m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist inventariseert je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Deurze