Loading...

Zorgverzekering Deurningen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Deurningen. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, Menzis, FBTO, Achmea, OHRA. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Matcht deze actuele verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van de praktische zorgvergelijker kan iedereen nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende dekkingen zoals huidtherapie of oefentherapie. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is tamelijk gecompliceerd. Begrippen als Overstapservice en Natura zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van Bewuzt of PMA tot o.a. Delta Lloyd en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van onze zorgvergelijker vind je direct en gemakkelijk een goede verzekering die past bij alle zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op onze website bekijk je makkelijke gegevens aangaande de basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over De Bilt zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Deurningen? De premies van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check je snel welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is meestal wel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-deurningen


Betrouwbare zorgpolis in Deurningen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Berg en Terblijt afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Interpolis, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Verderop tref je een aantal factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Budd-Chiari-syndroom of Kanker, maar ook Periodieke explosieve stoornis en Simuleren. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500). Je profiteert van een minder hoge premie. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Dinkelland) of wellicht een vereniging. Je krijgt een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Deurningen?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Deurningen of omgeving. Echter, het kan nog sneller en nog effectiever d.m.v. internet. Hieronder check jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 36 per jaar).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn inTwente december 2022) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Deurningen?

De basisverzekering staat garant voor allerlei zorgkosten in Deurningen. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenhuis, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenvervoer en tevens Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Logopedie. Inventariseer de condities van jouw actuele polis en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder bekijk jij een aantal populaire zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Deurningen is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: controleer goed of je verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Overijssel. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Deurningen. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Deurningen? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Deurningen moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Tevens zijn er een aantal verschillende types zorg in de gemeente Dinkelland. Denk aan: podotherapie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, haptonomie, apotheek, audicien, psychologische zorg. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij FBTO en Zekur. Controleer de afspraken van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Vergoedingen Poliklinische bevalling zonder medische noodzaak.

Verzekeringskantoor in Deurningen

Heb jij het liefst een “echt” gesprek omtrent een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Deurningen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist inventariseert je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Deurningen