Loading...

Zorgverzekering Den Velde Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Den Velde. Veel gekozen partijen zijn FBTO, CZ, VGZ, Achmea, OHRA. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past deze huidige polis met jouw wensen. Met behulp van de snelle zorgvergelijker kan je vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende polissen als vergoeding bril en contactlenzen / alternatieve zorg. Het overstappen is in een paar minuutjes gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is vaak ingewikkeld. Aspecten zoals Wlz en Keuzevrijheid zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot bijvoorbeeld De Goudse en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een goede verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels onze zorgvergelijker vind je direct en zonder problemen een goede verzekering die spoort met de zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op deze pagina tref jij makkelijke adviezen met betrekking tot de naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Dalmsholte zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Den Velde? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door de zorgvergelijker – inclusief handige filters – zoek je snel welke partij voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, HEMA is doorgaans een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-den-velde


Populaire zorgpolis in Den Velde?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Benthuizen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Interpolis, Univé, Bewuzt. Hierna vind je nuttige aspecten die jou verder op weg helpen. Met deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners voor onder andere Ziekte van Addison of Fanconi-anemie, echter ook Pica en Roodvonk. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra module voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Hardenberg) of juist een onderwijsinstelling. Jouw “win” is korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Soms is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Den Velde?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Den Velde of ergens in de buurt. Handig: je doet dit veel rapper en duidelijker online. Hierna vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 27 per jaar).
 7. Neem besluit over een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. De Goudse december 2022) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Den Velde?

Jouw basispolis dekt veel zorgkosten in Den Velde. Zodoende worden kosten gedekt van onder andere Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis en tevens Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Dieetadvies. Inventariseer de algemene voorwaarden van jouw huidige verzekeraar en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Verderop spot jij enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Den Velde wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: controleer goed of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Overijssel. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Den Velde. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Den Velde? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €50 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Den Velde zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Er zijn nog allerlei zorgbedrijven in de gemeente Hardenberg. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, logopedie en haptonomie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, audicien. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Interpolis of National Academic. Check de afspraken van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Vergoedingen Podologie.

Verzekeringskantoor in Den Velde

Wil je het liefst1 op 1 contact t.a.v. je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Den Velde. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon checkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Den Velde