Loading...

Zorgverzekering Den Oever Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Den Oever. Populaire keuzes zijn Achmea, OHRA, FBTO, Menzis, CZ. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt jouw bestaande polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van onze snelle zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende modules zoals bijvoorbeeld tand + epilatie. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is tamelijk gecompliceerd. Zaken als Aanvullende zorg of CVZ vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of PNOZorg tot aan Ditzo en Zekur. Hoe vind ik een betaalbare verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via onze zorgvergelijker bekijk je snel en moeiteloos een duidelijke verzekering die matcht met je zorgbehoefte. Is het lastig? Op deze website spot jij praktische details ten aanzien van eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering. Zie ook meer over Dalfsen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Den Oever? De kosten van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. De prijs hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – spot jij binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Promovendum is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-den-oever


Betrouwbare zorgpolis in Den Oever?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Bentelo afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Interpolis, Univé, Bewuzt. Op deze pagina vind je cruciale onderdelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Boviene virus diarree of Eelt, echter ook Narcolepsie en Xenofobie. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (max €500). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra module voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, de gemeente (Hollands Kroon) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Den Oever?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Den Oever of in deze buurt. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger via internet. Onderstaand vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere zes stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn De Friesland augustus 2022) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Den Oever?

Jouw basispolis staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Den Oever. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Controleer de polisvoorwaarden van de actuele verzekeraar en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina lees je meerdere erkende zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Den Oever wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: trek even na of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Den Oever. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Den Oever? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €55 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Den Oever is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog vele soorten zorg in de regio Hollands Kroon. Denk aan: kraamzorg, logopedie, podotherapie, ergotherapie en plastische chirurgie, haptonomie, audicien, apotheek, psychologische zorg. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Ik of VvAA. Bekijk de dekking van de polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Podo-Orthesiologie.

Verzekeringskantoor in Den Oever

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek t.a.v. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Den Oever. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist kijkt naar je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Den Oever