Loading...

Zorgverzekering Den Horn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Den Horn. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, VGZ, FBTO, CZ, Menzis. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om het huidige contract goed te bekijken. Past jouw huidige verzekering met jouw wensen. Via de nuttige zorgvergelijker kan men rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen als beweegzorg + homeopathie. Het overstappen is razendsnel geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is best ingewikkeld. Zaken als Woonlandpakket en Natura zorgverzekering komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van C4Me of inTwente tot o.a. Delta Lloyd en VvAA. Hoe achterhaal ik een goedkope verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker achterhaal je direct en eenvoudig een geschikte verzekering die overeenkomt met jouw zorgwensen. Is het lastig? Op onze website vind je bruikbare specificaties m.b.t. de naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Dalerpeel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in mei 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Den Horn? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je al veel besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels ons vergelijk script – en de speciale filters – zoek je direct welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Besured, HEMA, Promovendum is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-den-horn


Betrouwbare zorgpolis in Den Horn?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Benningbroek afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis. Hieronder bekijk je nuttige begrippen die extra belangrijk zijn. Met deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Bloedarmoede of Extra-articulaire aandoening, echter ook Multiple sclerose en Reactive Airways Dysfunction Syndrome. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (de max is €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Zuidhorn) of via een vereniging. Je krijgt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Den Horn?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Den Horn of omgeving. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via internet. Hierna check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 12 keer).
 7. Kies de dekking aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn DSW mei 2022) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Den Horn?

Het basispakket dekt de meeste zorgkosten in Den Horn. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer maar ook Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg. Check de kleine letters van jouw actuele modules om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar lees jij meerdere algemene zorginstellingen in de provincie Groningen.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Den Horn wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: inventariseer of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Groningen. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Den Horn. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Den Horn? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €50 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Den Horn zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Er zijn nog een aantal zorgbedrijven in de buurt van Zuidhorn. Onder andere: kraamzorg, podotherapie, ergotherapie, logopedie en psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, apotheek. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Ditzo of ZorgDirect. Controleer de voorwaarden van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Vergoedingen Plastische chirurgie.

Verzekeringskantoor in Den Horn

Heb jij het liefst face to face contact omtrent de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Den Horn. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige bekijkt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Den Horn