Loading...

Zorgverzekering Den Helder Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Den Helder. Dit kan o.a. naar CZ, VGZ, Menzis, FBTO, Achmea. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om het huidige contract goed te bekijken. Matcht deze actuele polis met jouw wensen. Geholpen door deze praktische zorgvergelijker kan iedereen nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende zekerheden als bijv. opticien of medische hulp buitenland. Het overstappen is binnen 5 minuten gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms frustrerend. Feiten zoals Budgetpolis en Vrije artsenkeuze vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of PNOZorg tot o.a. De Friesland en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een betrouwbare aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door de zorgvergelijker achterhaal je snel en zonder problemen een betrouwbare verzekering die overeenkomt met alle zorgwensen. Is het lastig? Op deze website lees jij bruikbare details met betrekking tot de restitutiepolis, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Zie ook meer over Dalem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Den Helder? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je al veel besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. de vergelijk module – inclusief handige filters – zoek jij binnen 1 minuut welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, HEMA is vaak een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-den-helder


Veel gekozen zorgpolis in Den Helder?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Bennekom afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Op deze pagina vind je cruciale onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor aandoeningen als Aziatische griep of Erythropoïetische protoporfyrie, en tevens voor bijv. Maagbloeding en Slechtziendheid. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (maximaal €500). De reden hiervoor is een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra module voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Den Helder) of mogelijk een opleiding. Je hebt recht op een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Den Helder?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Den Helder of ergens in de buurt. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler via het internet. Hier check je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 18 keer p/jaar).
 7. Kies de dekking voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Delta Lloyd december 2022) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Den Helder?

Het basispakket vergoedt allerlei zorgkosten in Den Helder. Zodoende worden kosten gedekt van zaken als Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen. Echter ook Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Check de kleine letters van je actuele modules en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar bekijk jij een paar veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Den Helder wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: inspecteer of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Den Helder. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Den Helder? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Den Helder moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog velerlei soorten zorg in en rondom Den Helder. Neem nou ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie en ook haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij FBTO en VvAA. Raadpleeg de kleine lettertjes van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Pijnvermindering.

Verzekeringskantoor in Den Helder

Wil je het liefst1 op 1 contact t.a.v. een zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Den Helder. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider controleert jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Den Helder