Loading...

Zorgverzekering Den Dungen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Den Dungen. Dit kan o.a. naar Menzis, VGZ, CZ, Achmea, OHRA. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om de huidige verzekering goed door te nemen. Klopt jouw afgesloten dekking met jouw omstandigheden? Met behulp van een praktische zorgvergelijker kun jij vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als bijv. preventieve zorg / huidtherapie. Overstappen van polis is in een paar minuutjes gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is tamelijk niet makkelijk. Zaken als Restitutiepolis of Polisvoorwaarden zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van Besured of Ohra tot bijvoorbeeld HEMA en Stad Holland. Hoe vind ik een professionele polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij een zorgvergelijker achterhaal je rap en zonder problemen een betrouwbare verzekering die overeenkomt met alle zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze website spot jij bruikbare specificaties aangaande de basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, restitutiepolis. Zie ook meer over Daarle zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Den Dungen? De tarieven van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het tarief komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je binnen 1 minuut welke polis voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-den-dungen


Meest gekozen zorgpolis in Den Dungen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Beneden-Leeuwen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, United Consumers. Hieronder tref je een aantal variabelen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor aandoeningen als Brucellose of Ehrlichiosis, echter ook Parelketting en Syndroom van Charles Bonnet. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (max €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Sint-Michielsgestel) of via een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Den Dungen?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Den Dungen of in deze buurt. Echter, het kan nog sneller en gemakkelijker d.m.v. internet. Onderstaand tref je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 36 keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn CZ december 2022) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Den Dungen?

Het basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Den Dungen. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts en Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Wijkverpleging. Controleer de kleine letters van je huidige modules en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar spot jij een paar gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Den Dungen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: trek even na of je verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Den Dungen. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Den Dungen? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €50 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Den Dungen moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Tevens zijn er velerlei zorgbedrijven in de streek Sint-Michielsgestel. Neem nou diëtetiek, podotherapie, kraamzorg, ergotherapie en stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, audicien, haptonomie. De dekkingen zijn erg wisselend bij De Friesland of United Consumers. Raadpleeg de condities van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Vergoedingen Pigmentbehandeling.

Verzekeringskantoor in Den Dungen

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak ten aanzien van de zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Den Dungen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur kijkt naar je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Den Dungen