Loading...

Zorgverzekering Den Dolder Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Den Dolder. Bijvoorbeeld naar Menzis, VGZ, OHRA, Achmea, CZ. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt deze afgesloten verzekering met jouw behoeften? Met behulp van deze snelle zorgvergelijker kan men snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende verzekeringen als bijv. kraamzorg + preventieve zorg. Het overstappen is echt zo afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is nogal moeilijk. Aspecten zoals Vrijwillig eigen risico of Zorgverzekeraar komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of Pro Life tot bijvoorbeeld FBTO en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels deze zorgvergelijker bekijk je vlug en gemakkelijk een geschikte verzekering die aansluit op de zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op onze website lees je handige specificaties m.b.t. de eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Culemborg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Den Dolder? De prijzen van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Met de vergelijk module – met uitgebreide functies – spot je direct welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA is vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-den-dolder


Meest gekozen zorgpolis in Den Dolder?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Bemmel afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Hierna tref je veel besproken begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor onder andere Cyste of Drukpijn, maar ook Melena en Skiduim. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra module voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, gemeente (Zeist) of mogelijk een vereniging. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Den Dolder?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Den Dolder of in deze buurt. Echter, het kan nog sneller en duidelijker d.m.v. internet. Hierna lees jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 6 stuks per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn C4Me juli 2022) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Den Dolder?

De basispolis betaalt de meeste zorgkosten in Den Dolder. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Ziekenhuis, Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Dieetadvies, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Bekijk de kleine letters van de huidige dekking en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar tref jij enige populaire zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Den Dolder wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Utrecht. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Den Dolder. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Den Dolder? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Den Dolder moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog meerdere verschillende types zorg in en rondom Zeist. Neem nou podotherapie, logopedie, kraamzorg, diëtetiek en ook apotheek, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, audicien. De financiële compensaties wisselen nogal bij De Goudse of Pro Life. Bestudeer de voorwaarden van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Vergoedingen Pessarium.

Verzekeringskantoor in Den Dolder

Wil je het liefstpersoonlijk contact m.b.t. jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Den Dolder. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige bekijkt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Den Dolder