Loading...

Zorgverzekering Den Burg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Den Burg. Bijvoorbeeld naar Achmea, Menzis, VGZ, OHRA, CZ. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Past jouw geldende verzekering met jouw wensen. Met behulp van een handige zorgvergelijker kan jij vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende verzekeringen als preventieve zorg / kraamzorg. De overstap is binnen 2 minuten geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Snel overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Begrippen als Mantelzorg en Zorgpas zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of OZF tot FBTO en VGZ. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Aan de hand van deze zorgvergelijker vind je gelijk en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die klopt met de behoeften. Meer info? Op onze website lees je bruikbare specificaties m.b.t. de naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Cuijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Den Burg? De prijzen van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De premie hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van de polisvergelijker – met bruikbare filters – check je binnen 1 minuut welke partij de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA betreft vaak een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-den-burg


Betrouwbare zorgpolis in Den Burg?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Bemelen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Verderop lees je meer over nuttige aspecten die van belang zijn. Met behulp van deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgadressen waar je heen kunt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor aandoeningen als Athetose of Depersonalisatie Stoornis, en tevens voor bijv. Oogruis en Trance. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra aanvulling voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Texel) of wellicht een school. Je ontvangt een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Den Burg?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Den Burg of in een omliggende plaats. Tip: het kan nog sneller en gemakkelijker via internet. Onderstaand lees jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 9 per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen aangaande brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Bewuzt augustus 2022) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Den Burg?

De basispolis betaalt een groot deel van de zorgkosten in Den Burg. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist en tevens Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Logopedie, Ergotherapie. Bekijk de voorwaarden van jouw actuele modules om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website vind je een paar veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Den Burg wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inventariseer of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Den Burg. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Den Burg? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €50 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Den Burg moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Ook vind je een aantal zorginstanties in de buurt van Texel. Bijvoorbeeld: logopedie, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, audicien, haptonomie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij De Goudse of Zorg en Zekerheid. Bekijk de voorwaarden van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Vergoedingen Persoonsalarmering.

Verzekeringskantoor in Den Burg

Houd jij van 1 op 1 contact omtrent je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Den Burg. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon controleert je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Den Burg